Masszázs az irodai székben ülve

Az irodai ülő masszázs, eredményes eljárás a munkahelyi stressz oldására és a dolgozók teljesítményének növelésére, valamint a munkakedv fokozására. Preventív hatású számos ideg illetve izom eredetű betegségnél.

1233170_331346387010730_1577825994_o

Irodai ülő masszázs. NÉHÁNY SZÓ AZ ÜLŐ MASSZÁZSRÓL:

A módszer az Egyesült Államokból ered, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában. Sikere rendkívüli hatékonyságának és egyszerűségének köszönhető. A széken tökéletes ellazultság érhető el így a masszírozott terület alapos átdolgozása válik lehetővé. Ez a masszázstechnika a svéd masszázs alapjaira épülő pontnyomásokat is alkalmazó fogássorozat,  amely rendkívüli lazulást eredményez.

Előnyeként említhető meg, hogy nem kell hozzá levetkőzni, külön helyiséget biztosítani, így akár a dolgozó íróasztala mellett is elvégezhető a masszázs. 

A KEZELÉS GYORS, EREDMÉNYES ÉS DISZKRÉT!

A heti rendszerességgel végzett ülő masszázs megelőző hatású számos ideg, izom eredetű betegségre ezáltal csökkenthető a dolgozó betegállományban töltött ideje.

MIÉRT MUNKAIDŐBEN JAVASOLT A KEZELÉS?

Mivel a masszírozás igen kevés időt vesz igénybe (15-20 perc) és a hatása azonnal érezhető, eredményesen  növeli a stresszel szembeni ellenállást, a munkakedvet, a koncentrációt.

1269677_331346650344037_461607025_o

KIKNEK AJÁNLOTT A KEZELÉS?

A technikát elsősorban irodai dolgozóknak, illetve fokozott feszültségnek kitett, magasabb hibaforrással dolgozó embereknek fejlesztették ki. Ajánljuk ezt a kezelést minden olyan vezetőnek és alkalmazottnak, aki felismeri, hogy ő vagy kollégái feszült körülmények között dolgoznak és veszélyeztetettek a fent említett tünetek szempontjából.

MIÉRT FONTOS AZ ÜLŐ MASSZÁZS?

Felgyorsult életünkben az egyre magasabb munkahelyi elvárások miatt, szervezetünkben egyre gyakrabban  jelentkeznek különböző tünet-együttesek: kimerültség, koncentráció zavar, ingerültség, fej, nyak, hát fájdalom.

Okai alapvetően két csoportba oszthatók:

FIZIKAI OKOK:

Irodai körülmények között, ülő testhelyzetben végzett íróasztali munka, számítógép használat, és az irodai bútorok nem mindig tökéletes ergonómia adottságai miatt nagyon hamar elfárad izomzatunk. Az egyoldalúan terhelt izmok rövidülése tartós izomfeszüléshez, a vérellátás romlásához, fájdalomhoz vezet. A leginkább érintett terület a gerinc, nyaki és vállöv tájék, a hátközép és az ágyéki gerincszakasz. Irodai masszázs Budapest-en, a következő telefonszámon rendelhető: +36 (70) 618-0907

Irodai stressz

Jellemző tünetek: derék- és hátközépi fájdalom, égő, szúró érzés a csuklyás izomban, vállfájdalom, esetenként fejfájás.

STRESSZ:

irodai stressz

Teljesítményorientált világunkban fokozottan jelentkezhetnek stressz okozta tünetek. A fejlett idegrendszerrel bíró embereknél bizonyítottan az érzelmi reakciók a leggyakoribb stresszorok. Az emocionális kifejezésmód az egyedfejlődés során differenciálódik, azonban ez a differenciálódás csak a viselkedés szintjét érinti, míg az érzelmi, indulati megnyilvánulások a zsigeri tónusos reakciókban az ősi úton zajlanak. Tehát idegi feszültség hatására izmainkat öntudatlanul megfeszítjük, és ezen feszülések leggyakoribb helye a nyak, a vállöv és az állkapocs területe.

Amennyiben nem sikerült ellazulnunk, ördögi kör alakul ki: a megfeszült izmok vérellátása romlik, a nyak a vállöv feszessége akadályozza az agy oxigén ellátását, mely leggyakoribb oka a fejfájásnak, következményes ingerlékenységgel, feszültséggel. Irodai masszázs Budapest-en, a következő telefonszámon rendelhető: +36 (70) 618-0907

nyaki fájdalom

 A feszültség, idegesség a vállövi izmok megfeszülését okozva zárja be a kört. Ha nem sikerült beavatkoznunk, tartós teljesítményromlás, a teherbírás és a terhelhetőség csökkenése következik be. Masszázstechnikánk itt tud belépni az önmagát rontó folyamatba.

1265951_331346537010715_1047706140_o

Már 15 perces masszázs is érezhetően ellazítja az izmokat, csökkenti a fájdalmat. Másodlagosan az ellazult izomzat idegi kapcsolatok révén pszihés ellazultság állapotát is vonja maga után, ami stresszel szembeni ellenállást lelki szinten javítja.

A masszázs kezeléseket végzi :

A masszázs kezeléseket végzi, Voltig Tamás és Bakonyi Anita Márta, gyógymasszőr

 Voltig Tamás (gyógymasszőr) és Bakonyi Anita Márta (gyógymasszőr)

Vegye fel velünk a kapcsolatot és dolgozzuk ki együtt azt a konstrukciót ami a munkavállalónak és a munkáltatónak is megfelel. 

Lehetőséget biztosítunk bemutatóra!

Masszázs Budapest-en a következő telefonszámon rendelhető: +36 (70) 618-0907

Vagy írjon emailt a massagetomival@windowslive.com