herafodraszat.hu – 2014

,

A Héra fodrászat honlapjának első verziója 2012-ben készült.

Elsődleges cél volt az elegáns megjelenés, a minél több információ és érdekesség szerepeltetése a honlapon és első sorban, hogy a látogató gyorsan fel tudja venni a kapcsolatot a fodrászattal.

A legfontosabb célját a honlapnak abban állapítottuk meg Géczi Hajnalka fodrásszal, hogy a lehető leghamarabb a női fodrászat, férfi fodrászat, gyermek fodrászat keresőszavakra a Google első oldalán szerepeljen a fodrászat honlapja.

A fejlesztés során, ennek megfelelően kiemelten figyeltem a SEO részre, bár megvallom gyakorlatilag minden általam készített honlap úgy van felépítve, hogy a keresőoptimalizálás rész 100%-ig kihasználható és használható, tehát ez nem jelentett különösebb eltérést a szokásos honlapfejlesztési gyakorlatomtól.

Ezt a célt sikerült elérnünk, a fejlesztés befejezését követően, kb. 5-6-hónap alatt. A honlapot a google jelenleg is az 1-2 helyen jeleníti meg a fenti kulcsszavakra (kattintson rájuk az ellenőrzéshez) köszönhetően a folyamatos karbantartásnak és tartalommarketingnek.

A honlapot 2014 őszén új ruhába öltöztettük és teljesen más stílust is kapott, mivel a fodrászat maga is átalakult. Ön ezt a verziót látja itt.

Nézze meg a Héra fodrászat új honlapját: http://herafodraszat.hu/

Szakértelem

Közzétéve

2014.12.10