Rólunk mondták

» Honlapkészítés pontosan a megbeszélteknek és az ütemtervnek megfelelően…
Lehocki-IstvanAz irodaháznak szüksége volt egy új weboldalra, így elkezdtünk fejlesztőt keresni. Szabó urat egyik jó ismerősöm ajánlotta és első találkozásunkkor úgy gondoltam jó kezekben lesz irodaházunk új honlapjának lefejlesztése.

A megbeszélések során sok dologra felhívta a figyelmünket, javaslatokat tett, így könnyű volt döntéseket hozni. Pontosan a megbeszélteknek és az ütemtervnek megfelelően történtek a dolgok.

Nagyon meg voltunk elégedve! Mindenképp igényt tartunk a további kapcsolat megtartására, az együttműködésre és a munkájára!

Lehocki István

» Nagyon jó és hasznos tanácsokat adott…
Borsi-ZsoltMa már elengedhetetlen a webes jelenlét, még egy hús nagykereskedés számára is. Ezért akartunk honlapot készíttetni magunknak.

Egy ismerősöm ajánlotta Szabó urat, mint olyan embert aki nagyon jártas és meg bízható a honlapkészítés területén.

Már első találkozásunk alkalmával is jó és hasznos tanácsokat adott, és sikerült megbeszélnünk a folyamatot.

Mindent összevetve egy modern, tetszetős és könnyen kezelhető honlapot készített cégünknek és a jövőben is fenntartjuk a munkakapcsolatot.

Borsi Zsolt

» …szimpatikus volt a weblap, az árak, a referencia munkái…
placeholder-ferfiA weblap elkészítésének szükségességét az internetes világ elterjedése indokolta, és az elérhetőségek, tájékoztatás a munkánkról az érdeklődő ügyfelek részére. Valamint, hogy egyáltalán tudjanak rólunk, a vállalkozásunkról.

Az interneten találtam rá, szimpatikus volt a weblap, az árak, a referencia munkái. Ezek alapján döntöttem, döntöttünk Ön mellet.

A weblapunk elkészítésében, majd annak bővítésében nagy segítségünkre volt ötleteivel, amire továbbra is igényt tartunk, és szeretnénk ezt a munkakapcsolatot a jövőben is fojtatni.

Nagy István

» Író vagyok, a könyveim kapcsán vált szükségessé, hogy készüljön egy honlap…
rolunk-Vidra-GabriellaÍró vagyok, a könyveim kapcsán vált szükségessé, hogy készüljön egy honlap, ahol az olvasóim könnyen hozzájuthatnak a legfrissebb információkhoz, véleményt nyilváníthatnak, és akár a kapcsolatot is felvehetik velem.
Interneten keresztül, honlapkészítő cégeket keresgéltem a világhálón, és a honlap felkeltette az érdeklődésemet.

Első megbeszélésünkön és végig a közös munkánk folyamán is, készséges volt, nyitott az ötleteimre, kéréseimre, sokféle lehetőséget kínált, és árban is kedvező ajánlatot tett.

Maximálisan segített javaslatokkal, tanácsokkal. Sok jó ötletet adott: mit hová helyezzünk el, milyen színeket használjunk, mit hogyan érdemes csinálni.

Bármilyen kérdéssel hívtam fel, mindig szívesen segített, és megoldotta a problémát.

Szívesen dolgozok vele a jövőben is, a további fejlesztések, módosítások alkalmával.

Vidra Gabriella

» Úgy gondoltam, hogy eljött az idő, hogy saját honlapom legyen.
rolunk-Kis-VendelVillanyszerelő vagyok és úgy gondoltam, hogy eljött az idő, hogy saját honlapom legyen. Az interneten kerestem szakembert ahol megtaláltam Lászlót, akit a fényképe és az árai alapján szimpatikusnak találtam. Nagyon segítőkész volt.

Mintákat küldött és javaslatokat tett. Mindent részletesen elmondott és ellátott hasznos tanácsokkal.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert profi, korrekt munkát végez. Máskor is csak vele dolgoznék.

Kis Vendel