WordPress Honlap karbantartás rendelés

Nagyon fontos egy WordPress alapú honlap karbantartására kiemelt figyelmet fordítani. És ez vonatkozik, nem csak a WordPress alapúakra, hanem úgy általában mindenféle honlapra (lehet az Joomla, Drupal, stb., de még az egyedi fejlesztésre is), de mivel mi a WordPress rendszerrel foglalkozunk első sorban, ezért ezt emelem ki.

Ha úgy gondolja, hogy Önnek fontos WordPress alapú honlapjának biztonsága, fontos az, hogy folyamatosan és megfelelően működjön, és a rajta lévő adatokat, információkat is biztonságban szeretné tudni, bízza hozzáértő kezekre.

Próbálja ki, minden kötelezettség nélkül az „Alap biztonság” karbantartási csomagunkat, és akár 72 órán belül biztonságban tudhatja honlapját.

De! Mielőtt megrendeli, ismerje meg mit tartalmaz az „Alap biztonság” honlap karbantartás csomag:

 1. WordPress kiegészítők, pluginok frissítése (Minden kiegészítőt – plugint – frissítünk, havonta egyszer, hogy ne okozzanak működési problémát és ne legyen biztonsági rés)
 2. Biztonsági ellenőrzés (Átnézzünk biztonsági szempontból a honlapot, elemezzük a beérkező támadásokat, havonta egyszer)
 3. Vírus ellenőrzés (Havonta egyszer, lefuttatunk egy vírus ellenőrzést, és átnézzünk, hogy nincs-e kártékony kód valamelyik fájlban)
 4. Biztonsági mentés (A teljes honlap tartalmát és az adatbázis, havonta egyszer lementjük Dropbox vagy Google Drive tárhelyre. Így az adatok teljes biztonságban és földrajzilag is más helyen tárolódnak)
 5. Technikai ellenőrzés (Havonta egyszer, ellenőrizzük, hogy technikailag minden rendben működik-e a honlapon)
 6. Napi megfigyelés (Naponta egyszer, ellenőrizzük, hogy elérhető-e a honlap/webshop)

A fenti felsorolásban benne van minden olyan tevékenység, ami biztosítja azt, hogy alap szinten stabilan, folyamatosan működjön az Ön honlapja, webáruháza. Úgy vélem ez Önnek fontos, és most minden kötelezettség nélkül ki is próbálhatja hogyan dolgozunk. Amennyiben Ön nincs megelégedve az 1 hónap alatt általunk nyújtott szolgáltatással, úgy csak kérnie kell, és a 4.500+áfa összeget, azonnal visszautaljuk Önnek. Nincs harag, nincs kekeckedés! Ön szerint ez eléggé fair ajánlat?

Ha igen, kérem töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekünk. Kollégánk még a mai napon, de legkésőbb a következő munkanapon felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

  A * jelölt mezők kitöltése elkerülhetetlen. Kérem, legyen szíves kitölteni őket. Köszönöm!

  A SPAM-et mi is nagyon utáljuk! Az Ön adatait senkinek nem adjuk ki. Még véletlenül sem szeretnénk, ha az Ön email címe, telefonszáma, vagy bármilyen más, itt megadott személyes adata rossz kezekbe kerüljön. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-81966/2014

   

  Milyen névre, cégre kéri a számlát?

  (Ha Ön egyéni vállalkozó és a fent megadott névre kéri a számlát, akkor a "Cég neve" mezőt nem szükséges ismét kitöltenie. Köszönöm!)

   

  "Alap biztonság" karbantartási csomag 30 napos próba

  (Amennyiben Önnek több honlapja van, azokat lejjebb, az "Üzenet" résznél tudassa velünk! Köszönöm!)

   

  Alap csomag: 4.500,-Ft+áfa/hónap

  Kiegészítők frissítése - Biztonsági ellenőrzés - Vírus ellenőrzés - Biztonsági mentés - Technikai ellenőrzés - Napi megfigyelés

   

  Extra szolgáltatások! Melyiket kéri?

  Honlap tartalommarketing elemzés, javítás: 3.800,-Ft+áfa/oldal

  Átnézzük az adott oldal szövegét, SEO szempontok alapján javítjuk, átírjuk a szöveget és feltöltjük a honlapra, formázva, szövegrészeket kiemelve.

   

  Honlap felépítés elemzés: 27.000,-Ft+áfa/alkalom

  Megvizsgáljuk, hogyan van felépítve honlapja. Marketing és SEO szempontból jól vannak-e elhelyezve a különböző elemek. Kap egy részletes elemzést, javaslatokkal észerevételekkel.

   

  Tárhely és honlap hozzáférési adatok?

  Kérem, adja meg a tárhelye és a honlapja belépési adatait, de ha úgy könnyebb Önnek, akkor ezeket elküldheti emeilben is.

  Üzenet

  (Bármilyen fontos információt szeretne még közölni a honlappal kapcsolatba, kérem az itt tegye meg. Pl. Van-e egyedi fejlesztés? Frissíthető-e a sablon? Valamit esetleg nem szabad frissíteni, hozzányúlni?

  Ha több honlapja van, akkor a honlapok címeit itt legyen szíves feltüntetni. Köszönöm!)


   Szabo-LaszloÜdvözlettel
   Szabó László

   Szuper honlapot, szuper ügyfeleket kívánok!

   Email: szia@wphonlap.hu