Ön 100% biztos abban, hogy wordpress honlapja helyesen van karbantartva és teljes a biztonság?

Ha egy kicsit is bizonytalan ebben, akkor válasszon egyet az alábbi ajánlatokból.

Ön nem kockáztat semmit, mert mindegyik csomagra pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Ha Önnek woocommerce-logo webáruháza van, akkor kattintson ide!

Havidíjas csomag + BÚNOSZOK
havi díj
7500,-ft-tól
Fizetés átutalással minden hónap 5-ig
*örökös pénzvisszafizetési garancia
A rendszer átvizsgálása
Biztonsági mentések a felhőbe
A szükséges biztonsági pluginok telepítése
Kártékony kód keresése/eltávolítása folyamatosan
Frissítések elvégzése folyamatosan
Javaslatok, tanácsok
Kapcsolat a monitoring rendszerünkhöz (ÁLLANDÓ megfigyelés)***
WordPress admin felületen belül Segítségkérő űrlap beállítása****
EZT VÁLASSZA ha FONTOS ÖNNEK, hogy honlapja FOLYAMATOS BIZTONSÁGBAN és ELÉRHETŐ legyen, mert így NEM LESZ EZZEL TÖBBÉ GONDJA.
Ezt szeretném kipróbálni
Egyszeri beavatkozás
egyszeri díj
15800,-ft-tól
Fizetés átutalással a sikeres beavatkozás után
7 nap pénz visszafizetési garancia
A rendszer átvizsgálása
Biztonsági mentés az adatbázisról
8 letesztelt biztonsági plugin telepítése
Kártékony kód keresése/eltávolítása
Frissítések elvégzése
Javaslatok, tanácsok
Kapcsolat a monitoring rendszerünkhöz (állandó megfigyelés nélkül)**
WordPress admin felületen belül Segítségkérő űrlap beállítása**
EZT VÁLASSZA ha honlapját RÉGÓTA NEM FRISSÍTETTE, vagy FELTÖRTÉK, vagy MŰKÖDÉSI PROBLÉMA VAN mert így NEM LESZ PROBLÉMA.
Ezt kérem

 

BÓNUSZOK a havidíjas karbantartás csomagban

 • Tartalomfeltöltés/módosítás:
  – ha csak ritkán, pl. havonta 1x vagy kéthavonta akar új tartalmat felvinni az oldalra, vagy módosítani meglévőt, akkor ezt díjmentesen elvégezzük Ön helyett
  – ha rendszeresen, mondjuk havonta 2x-3x akar új tartalmat felvinni, azt óradíjban elvégezzük (az óradíjunk kevesebb mint 7e forint)- infó: pl. egy 2 oldalas szöveg – ami képet is tartalmaz – beszerkesztése kb. 20 perc, tehát Önnek nem fog több tízezer forintba kerülni, mondjuk havi 3 új cikk
 • Online Marketing tippek, javaslatok, ötletek
  – pár hét együttműködést követően már nekünk is lesz fogalmunk az Ön tevékenységéről, és igyekszünk Önnek minél több értéket adni. Ebbe beletartoznak a marketing ötletek, javaslatok is
  infó: Ön nem csak egy „egyszerű karbantartást” kap, hanem egy lehetőséget, hogy ha nincs kivel, akkor Velünk a Marketingről is tud beszélni, ötletelni
 • Online Marketing kivitelezés
  – a Merketing ötletek önmaguktól nem fognak működni, azt technikailag meg is kell valósítani. Ebben is segítünk Önnek, óradíjas formában vagy megbeszélt díjért, és ekkor ráadásul olyannal fog együtt dolgozni, aki egy nyelvet beszél Önnel
  infó: mennyivel lenne könnyebb Önnek egy olyan fejlesztővel együtt dolgozni aki érti azt amit Ön elképzel, sőt néha Ő ad ötleteket és ha lenne ilyen mennyit érne ez Önnek?
 • Optimalizálási javaslatok és ezek gyakorlati kivitelezése is
  – biztosan sokan adnak Önnek optimalizálási javaslatokat, és lehet, hogy Ön meg is csinált néhányat ezek közül, de Ön biztosan nem tesztelte ezeket előtte hetekig, hogy tényleg jók-e, viszont mi tesztelünk és ha beválik akkor az Ön honlapján is bevezetjük. (Előtte egyeztetés és közösen megbeszélt díj)
  infó: mi folyamatosan követjük az újdonságokat, új technikákat, lehetőségeket, hiszen ez a munkánk de Önnek nem ez a munkája ezért sokkal több időt és energiát kell egy olyan dologra fordítania ami nem az Ön szakterülete ezért Önnek sokkal de sokkal jobban megéri ha ezt szakikra bízza

* Ha nincs megelégedve szolgáltatásunkkal, visszafizetjük az utolsó havi díjat. Nincs hűségidő, sem más megkötés, Ön ezt bármikor megteheti, és Mi nem fogunk kekeckedni, akadékoskodni.
** Ez egy lehetőség, és ha nem szeretné, akkor nem kell bekapcsolni. De mint lehetőséget betettük a csomagba.
*** Az Ön honlapjának rendelkezésre állása 0/24-ben monitorozva lesz. Havi kimutatást kap az elvégzett beavatkozásokról és a honlap rendelkezésre állásáról.

 

A lényeg

Nagyon fontos egy WordPress alapú honlap karbantartására kiemelt figyelmet fordítani. És ez vonatkozik, nem csak a WordPress alapúakra, hanem úgy általában mindenféle honlapra (lehet az Joomla, Drupal, stb., de még az egyedi fejlesztésre is), de mivel mi a WordPress rendszerrel foglalkozunk első sorban, ezért ezt emelem ki.

Ha úgy gondolja, hogy Önnek fontos WordPress alapú honlapjának biztonsága, fontos az, hogy folyamatosan és megfelelően működjön, és a rajta lévő adatokat, információkat is biztonságban szeretné tudni, bízza hozzáértő kezekre.

Próbálja ki, minden kötelezettség nélkül a „Havidíjas” karbantartási csomagunkat, és akár 48 órán belül biztonságban tudhatja honlapját.
[ninja-popup id=16769][ninja-popup ID=16781]

Ismerje meg mit tartalmaz a „Havidíjas” WordPress karbantartás csomag:

 1. WordPress kiegészítők, pluginok frissítése (Minden kiegészítőt – plugint – frissítünk folyamatosan, hogy ne okozzanak működési problémát és ne legyen biztonsági rés)
 2. Biztonsági ellenőrzés (Átnézzünk biztonsági szempontból a honlapot, elemezzük a beérkező támadásokat, havonta egyszer, vagy szükség esetén)
 3. Vírus ellenőrzés (Havonta egyszer, lefuttatunk egy vírus ellenőrzést, és átnézzünk, hogy nincs-e kártékony kód valamelyik fájlban)
 4. Biztonsági mentés (A teljes honlap tartalmát és az adatbázis, havonta 4x lementjük Dropbox vagy Google Drive tárhelyre. Így az adatok teljes biztonságban és földrajzilag is más helyen tárolódnak)
 5. Technikai ellenőrzés (Havonta 4x, ellenőrizzük, hogy technikailag minden rendben működik-e a honlapon)
 6. 0/24 megfigyelés (Folyamatosan, 0/24-ben figyeli monitoring rendszerünk, hogy elérhető-e a honlap és kimaradás esetén értesít bennünket)

A fenti felsorolásban benne van minden olyan tevékenység, ami biztosítja azt, hogy stabilan, folyamatosan működjön az Ön honlapja. Úgy vélem ez Önnek fontos, és most minden kötelezettség nélkül ki is próbálhatja hogyan dolgozunk. Amennyiben Ön nincs megelégedve az 1 hónap alatt általunk nyújtott szolgáltatással, úgy csak kérnie kell, és havidíjat, azonnal visszautaljuk Önnek. Nincs harag, nincs kekeckedés! Ön szerint ez eléggé fair ajánlat?

  Szabo-LaszloÜdvözlettel
  Szabó László

  Szuper honlapot, szuper ügyfeleket kívánok!

  Email: szia@wphonlap.hu

   

  Érdekes dolgok

  Sokan belevágnak abba, hogy elkészítenek maguknak (vagy elkészíttetik egyik ismerősükkel, aki ért egy kicsit hozzá, mert „A Jóska, a szomszéd gyerek az tudja, az ért hozzá!”) egy honlapot – valamilyen CMS rendszert használva, vagy egyedi fejlesztést – majd a továbbiakban nem igazán foglalkoznak a karbantartással, csak a tartalom esetleg, vagy „igazítunk a logón, mert az úgy már nem jó„.

  Telik, múlik az idő, és a kedves „honlaptulajdonos” egyszer csak arra ébred, hogy „Te, jól látom, hogy pornó oldal jelenik meg a honlapunkon!

  Puff Neki! Feltörték!

  De hogyan, és miért, és egyébként is…

  Jönnek a kérdések, rácsodálkozások, de senki sem gondol abba bele, hogy pl. az autóját azt ugye elviszi az ember időnként szervizbe, és az irodájában, vagy a munkahelyén is időnként rendet rak, elpakol, stb.

  Akkor a honlapját, azt miért nem viszi el szervizbe, legalább időnként?

  Alapvető tévedés azt hinni, hogy egy WordPress alapú weboldalnál, miután a fejlesztés befejeződik, nem szükséges a honlap karbantartás…

  Akik nem hiszik, hogy…
  Szóval, azért törnek fel weboldalakat, mert ez az egyik módja annak, hogy kártevőket terjesszenek.

  Ez gondolom sokak számára ismert tény, de általában úgy vannak vele a honlaptulajdonosok, hogy: – Az Én honlapomat nincs értelme feltörni, megfertőzni, mert úgy sem fontos! – és ezzel meg is van oldva a biztonsági kérdés.

  Szerintük!!!!

  Jelenleg, kerek-e világon, összesen közel 100.000.000 (száz millió) WordPress alapú honlap működik. Ez egy hatalmas szám, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ebből mennyi a legújabb verzió a 4-es, amely 2014 szeptemberében lett publikálva és sok biztonsági illetve egyéb problémára hozott javítást (2015 januári adatok).

  wphonlap.hu - Honlapkészítés, SEO, Marketing tanácsadás, Marketing kivitelezés, Honlap karbantartás


  Amint láthatjuk, az összes WordPress alapú honlap 56,2%-a már frissített a 4-es verzióra, de sajnos egy igen jelentős hányad, 42,8% (több mint 5,5 millió honlap) még most is – a megjelenés után majdnem 6 hónappal – a 3-as verziót használja. A többit itt nem említeném.

  De mi ezzel a baj!

  A biztonság kérem szépen. A sebezhetőség, vírusok, kártékony kódok, instabil, hibás működés, hogy csak a legfontosabbakat említsem.

  Talán Ön is úgy gondolja, hogy nem annyira fontos? Pedig az!

  Minden általunk készített, vagy karbantartott WordPress alapú honlapnál figyeljük azt, hogy megpróbálnak-e bejelentkezni illetéktelenek az admin felületre. És nem fogja elhinni, de próbálkoznak.

  Akkor a WordPress nem biztonságos?

  De, biztonságos! De csak annyira, amennyire karban van tartva és megfelelően be van állítva, pontosan mit egy bármilyen más honlap.

  Alapvető tévedés azt hinni, hogy csak bizonyos rendszerek nem biztonságosak, vagy, hogy egy egyedi fejlesztésű honlapot nem támadnak, nem próbálnak feltörni.

  Vannak olyan honlapok, amelyeket valakik fel akarnak törni, és vannak olyanok, amelyeket célzottan nem, de ha sikerül, akkor miért ne. Ez részemről egy kijelentés, és lehet vele vitatkozni, nem egyet érteni, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy ez a helyzet.

  Tanulságos történetek

  %CODE1%